Rätt beslut?


Ligger i sängen och tittar på true blood :D (tack stina för sidan funkar bättre än surfthechannel;))
men jag funderar på om jag tog rätt beslut att stanna hemma från festen som är ikväll, eftersom jag jobbar imorgon så vill jag gärna komma upp :P Fast det hade varit roligt att träffa en massa hästfolk. Hade fått gå in gratis och undvikit bullarna tackvare Mathilda som skulle ha gett mig VIP. Men jobb är jobb och som många vet så har jag ganska så svårt att ta mig upp på morgonen :/

Har även varit iväg till Ratzenburg och handlat blev ganska mycket pasta och mjölk undrar hur det kommer sig.
Aja tillbaka till true blood måste se vad som händer.

Natti natti

Vilken dag

Denna dag började ju väldigt bra eller inte. Kom in i stallet i morse och vad ser jag, jo vera står och åter i lugn och ro. Sen så upptäcker jag en hov där den inte ska vara, det är celest som har fastnat i gallret med ena bakhoven. började så klart undra hur länge hon hade legat där för hon var helt lugn och svettig :( Det blev iaf fart på mig, upp till Elene och bad om hjälp. Sen kom bullarna ner med en såg och sågade av gallret så att hon kunde komma lös. Veterinären tror att inget är brutet men hon står med bandarge som ska kylas tre gånger om dagen.

Sen berättade Elene att vi skulle iväg och äta sushi i Hamburg på ett väldigt fint ställe, med Mathilda och Manfred, därför att det var hennes sista dag  :D Så sedan var det ett leende på läpparna. Der var riktigt.

Jo och på lunchen så var jag, Elene och Sascha in till Ratzburg och åt på donken. Lyckades beställa med deras hjälp.

Men nu ska jag ta och sova så att jag lyckas komma upp imorgon för att säga hejdå till Elene :(
Natti natti

Lite

Till lunch idag blev det pasta med ostsås plus en massa kryddor :) riktigt gott faktiskt.

I eftermiddag och imorgon så har Alejandro ledigt så jag har inte allt för mycket att göra. Idag efter lunch så ska jag longera två stycken och sätta några i skritten eller på bandet. Sen så kommer jag nog på andra saker som också behöver göras.

Ciao

Deutschland bilder

Här är lite bilder från där jag bor och jobbar. Och jag vet att speciellt min mamma är jätte nyfiken :)

Här är iaf en suddig bild på huset jag bor i. På andra våningen till vänster (mot flaggan). De två första fönstren är mina :) ska fixa en ny klarare bild sen var lite mörk när jag knäppte.


Mitt sovrum, just nu är det inte lika rent kan jag lova. Har även ett eget badrum men det orkar jag inte knäppa på.


Tavlan där Alejandro skriver vilken häst som ska göra vad och vilka han ska rida.


De finns ganska många smala vägar här


Lastbilen på tävling


Högsta hönsets företag. Loggan finns på de flesta täcken och schabrak.


Får se om de kommer några fler bilder någon dag.
Tog en bild på Cennedy idag när han går på bandet för första gången. Han tyckte det var lite läskigt men det fungerade :)

Ne nu ska jag ta och sova lite, ska upp och longera Revange innan A ska börja rida de andra.
Så natti natti

Saknar :(

Eftersom jag glömde min laddare hos Linnea, så dog min mobil efter några dagar men Sacha var så gullig att han lånade ut en sladd som gick till datorn. Min mobil blev laddad plus att jag nu har lagt in lite bilder, både hemifrån och från seedorf :)

Lite saker jag saknar


Jag saknar pappas mat


Kråkan


Sippan


Att rida


Alla i familjen


Jag saknar även min vänner och en massa andra saker.

jo och förresten GRATTIS till KM segern syster!

Regn

Idag så regnar de och blåser inte så trevligt :(
vet inte riktigt vad jag ska skriva händer typ samma saker varje dag så.

Jag har ett problem tänkte se det senaste avsnittet av true blood på svtplay förut, men det gick inte för att jag inte är i sverige. Och när jag kommer hem så har tiden gått ut så då är avsnittet borta :( vill se, vill se

Lunch

Har lunch mellan 12 och 14 så jag tänkte passa på att skriva lite :)
Imorse så det först lite fodring sen så har jag gjort iordning några hästar till andrew, eller jag tror att han heter något sånt är inte säker.
Får se vad som händer på eftermiddan.

ciao

Tyskland

Nu är jag i seedorf, Tyskland och har lyckats fixa internet med lite hjälp från Jon på telefon :D
Resan gick bra och hade jag inte haft tomtom så hade jag lätt tappat bort mig mer än vad jag gjorde. Fast när jag körde fel så var det faktiskt tomtoms fel.

Eftersom jag inte har med mig min sladd till kameran så blir det inga blider förrän jag kommer hem igen :)
Glömde även min laddare till mobilen hos Linnea, får se om den går att skicka.

Det är en herrgård som är stor i mina mått iaf som ligger fint vid vattnet, som jag har kommit till.


Skåne

Är äntligen i skåne hos Linnea efter ett par timmar i bil.
Jon och jag tog en välbehövlig sovmorgon idag, sedan så tog vi turbos däck ner till förrådet i källaren. Eftersom man inte får köra med dubbdäck i Tyskland. Den källaren är inte att leka med, den är stor.
Var även bort till ikanohuset för att handla lite. Hittade en liten tysk ordbok, tänkte att de kunde vara bra att ha.

Imorgon så fortsätter turbo och jag till malmö och över bron sen är vi i Danmark :) Då är det bara ett par timmar kvar till färjan och när vi är i Puttgarden så är det absolut inte långt kvar...

Nu så ska jag försöka att ställa in tomtomen på rätt adress, får se om jag lyckas.


Saknad

Idag och igår så har jag tränat för Niclas Parmler med Sippan. Hon har varit så himla fin och det är sådana här dagar som man förstår varför man håller på. Så jag kommer verkligen sakna henne medan jag är borta. Något annat som jag också kommer att sakna är pappas mat och såklart familjen.
Men nog om det.

Imorgon så åker jag, som sagt blir första stoppet hos Jon i Linköping. Sedan på måndag så fortsätter jag ner till Linnea som bor i skåne och på tisdag så anländer jag förhoppningsvis till Seedorf, Tyskland. Så ser min, turbos och packningens lilla resa ut.
Gissa om jag är nervös...


Sippan på fälttävlansträning 2008

Blå rumpa??

Ja, igår när jag skulle hoppa upp på kråkan som inte kan stå still, så lyckades jag ramla av innan jag ens kommit upp riktigt i sadeln. Men det gick bättre när mammsen höll i henne. Sedan under ridturen så var sippan till och med värre än vanligt, allt var farligt. Så duktiga Qorsika fick gå före.
Mamma var också duktig för hon hoppade sippan, trot eller ej.

Idag så har jag inte gjort speciellt mycket vilket jag har fått höra ett antal gånger också. Men jag har nästan städat klart mitt rum iaf.

Nu har jag planerat att titta på sweeney todd en film med Johnny Depp i huvudrollen, köpte filmen när jag var i Sollefteå igår.

natti natti

Lite blod, resor och tävling


Då har man varit och lämnat blod igen då, denna gång så fick jag med mig ett par juiceglas och järntabletter hem.

Äntligen så har jag kunnat bestämma mig för vilken dag som jag ska börja min resa ner till Tyskland. Det blir nämligen på söndag och första stoppet blir hos min käre storebror som bor i Linköping :D Då ska jag också ta med mig hans födelsedagspresent som han inte har fått än. Det kommer att bli så trevligt att träffa honom igen. Sen på måndagen så förtsätter resan neråt.

Jo just ja igår så var jag och tävlande i Ö-vik med Sippan. Det gick inte precis som jag hade tänkt mig men det var roligt ändå :) I första klssen som vi startade som var 1meter så gick vi dubbelnolla och fick en femteplats. Men i klassen efter så gick det inte lika bra, sipp bestämde sig för att ett röttplank med hål i var farligt så vi fick ett stop och lite tidsfel.

Nu ska jag och mammsen ut och rida på kråkan och sippan.

Ciao

Nu börjas det

även jag skaffat en blogg trot eller ej, men det är för att jag ska flytta så jag tänkte att de kunde va lite kul.

Idag har jag iaf varit i Ö-vik med Johanna på hopptävling. Hon och Flower va riktigt duktiga om man bortser från att Johanna glömde passera mål/starlinjen innan omhoppningen i 0.90m :P


Johanna och Flower
Johanna och Flower 31/8 2008

RSS 2.0