En dag försent

Igår så fyllde min älskade lilla syster 16 :O hade tänkt att åka in och ta en fika men blev tyvärr hindrad av min lilla häst. hon fick nämligen kolik men de släppte tillslut. efter en massa gående och lite bus i ridhuset.

Vilse

Har min lediga dag idag så jag tänkte åka in till Lubeck och kika lite, men jag körde lite vilse bland alla jäkla korsningar så till slut tog jag fram tomtom min bästa vän när jag är ute och kör. Och bestämde mig för att åka till citti park istället :P så nu sitter jag på det vanliga cafet och lånar internet. Annars så har det nog inte hänt något spännande för min del så nu får det vara nog på skrivandet för denna gång :)

Lite mörbultad

Ja. för er som inte vet så blev jag sparkad på bröstkogen för ett par dagar sen. Men allt är bra. Har fått hjälp av Marina med Sippan och hon tycker att hon är väldIgt fin :D Imorgon åker Hanno och Marina iväg, tror att det var till New Zeeland. Så nu blir det ännu mer att göra:/ vädret här har blivit bättre, var nog plusgrader idag :) Blev en kort uppdatering :P

Lånat

Har lyckats se lite av tv4s nyheter och otroligt nog så hade jag missat att det var OS :O Annars så är allt bra här, har bestämt mig för att stanna till juni juli, kanske även lite längre. Men nu ska jag åka tillbaka och pussa lite på sippan :) Får se när jag åker tillbaka hit och lånar nätverket :P Puss & Kram

En bit av Tyskland

Sitter förtillfället och tittar på en massa holsteiner hingstar :) de är väldigt fina. Passade även på att låna internet eftersom jag inte har fått fart på det i Badendorf. Skriver mer sen någon gång.

RSS 2.0